Skapa ett konto i My Kaspersky

Ett My Kaspersky-konto krävs för att kunna logga in till My Kaspersky samt för att använda My Kaspersky och vissa Kaspersky-program.

Du kan logga in på ditt My Kaspersky-konto med din e-postadress och ditt lösenord, eller med ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto. Om du redan har ett konto kan du konfigurera snabbinloggning med ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto i fönstret som används för att ansluta din enhet till ditt My Kaspersky-konto. Detta är möjligt om du använde e-postadressen från ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto när du skapade ditt My Kaspersky-konto.

Att logga in med Facebook, Google och Apple är inte tillgängligt i vissa regioner. Se den här artikeln för mer information om begränsningar i Ryssland (endast tillgängligt på engelska och ryska).

Om du inte har något konto ännu kan du skapa ett på My Kaspersky-webbplatsen eller från program som är kompatibla med My Kaspersky.

Registrera dig med en e-postadress

Skapa ett My Kaspersky-konto i programmet:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Öppna programmets huvudfönster och klicka på knappen Meny.
  3. Välj ProfilLogga inRegistrera dig.
  4. Detta öppnar fönstret Skapa My Kaspersky-konto.
  5. Ange en e-postadress.
  6. Tänk ut och ange ett lösenord.

Lösenordet måste innehålla minst åtta tecken, varav ett måste vara en siffra, en stor bokstav och en liten bokstav.

7. Markera kryssrutan Jag samtycker till att lämna ut min e-postadress till Kaspersky för att få personanpassade specialerbjudanden om du vill få meddelanden från Kaspersky till din brevlåda.

I vissa programversioner, kallas denna kryssruta Jag tillåter att AO Kaspersky Lab använder min e-postadress för att kontakta mig via e-post gällande personliga specialerbjudanden, recensioner, undersökningar, påminnelser om att slutföra beställningar, relevanta nyheter och evenemang or Jag tillåter att AO Kaspersky Lab använder min e-postadress och mitt för- och efternamn för att kontakta mig via e-post gällande personliga specialerbjudanden, recensioner, undersökningar, påminnelser om att slutföra beställningar, relevanta nyheter och evenemang.

8. Klicka på knappen Fortsätt.
  9. Välj den region du befinner dig i. Programmet upptäcker din region automatiskt. Om din region inte stämmer väljer du rätt region i listan.
  10. Klicka på knappen Fortsätt.
  11. Du kommer att se ett meddelande som informerar dig om lyckad anslutning till My Kaspersky-konto. Ett meddelande skickas till din e-postadress, med en länk som du måste klicka för att aktivera ditt My Kaspersky-konto.

Din enhet kommer att anslutas till My Kaspersky.

Registrera dig med ett Google-, Facebook- eller Apple-konto

Skapa ett My Kaspersky-konto i programmet:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Öppna programmets huvudfönster och klicka på knappen Meny.
  3. Välj ProfilLogga inRegistrera dig.
  4. I registreringsfönstret, klicka på Logga in med Google, Logga in med Facebook, eller Logga in med Apple enligt behov.
  5. Detta öppnar ett webbläsarfönster; i det fönstret loggar du in på ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto och låter programmet få åtkomst till din e-postadress.

Om du inte har ett Google-, Facebook- eller Apple-konto kan du skapa ett och fortsätta med att konfigurera snabbinloggning till My Kaspersky.

Om tvåstegsverifiering är konfigurerad för ditt My Kaspersky-konto, konfigurera snabbinloggning i ditt konto på My Kaspersky-webbplatsen och gå sedan tillbaka till programmet och logga in med Google, Facebook eller Apple.

Om du använder webbläsaren Microsoft Edge, för att konfigurera inloggningen till My Kaspersky, behöver du en version av Microsoft Edge baserad på Chromium 77.x eller senare. Vid anslutningsfel, välj en annan webbläsare som din standardwebbläsare, installera den senaste versionen av Microsoft Edge-webbläsaren eller uppdatera Microsoft Windows-operativsystemet.

6. Gå tillbaka till programmet och fortsätt med att skapa kontot genom att klicka på Fortsätt. Följ efterföljande instruktioner på skärmen.

Din enhet kommer att anslutas till ditt My Kaspersky-konto. Utöver detta kan du välja ett lösenord till ditt konto på My Kasperskys webbplats.

Databehandling när du loggar in på kontot

I vissa regioner, uppmanar programmet dig att läsa och acceptera meddelandet om databehandling i syfte att använda webbportalen eller meddelandet om databehandling i syfte att använda webbportalen och reglera licensbegränsningar. Tryck på Acceptera om du godkänner villkoren i avtalet.